Nieuw: Ficus Paradisio
Ficus Paradisio is een heerlijke vijgenjam met limoen en amandelen, met liefde gemaakt door Carpe D’Jam. Heerlijk bij paté en gandaham.
Ficus Paradisio is een heerlijke vijgenjam met limoen en amandelen, met liefde gemaakt door Carpe D’Jam. Heerlijk bij paté en gandaham.
Een frisse gelei van bergamot-citroen met een snuifje koriander.
Wij hebben volop gewerkt en maakten ‘n nieuw heerlijk jammeke: Sinaasappelgelei met earl grey thee. Fris en ideaal voor de zomer!
Grote frambozenoogst… wat doe je ermee? Een nieuw jamrecept lanceren natuurlijk! Vanaf nu in ons aanbod: Framboos ‘So Pure’… een jam met niets dan framboos en een tikje rozenwater. Jammie!
Warm weer, veel rijp fruit en wat creativiteit… de ingrediënten voor deze nieuweling in de Carpe D’Jam-familie: ‘AFRICAN SUMMER’ Rode bessen met abrikozen en rookkruiden ‘Spirit of Africa’… of hoe je de balans vindt tussen zoet en pittig.Een zomerse aanrader, voor de geur alleen al, waan je je in Afrika,
Mag het een beetje feestelijk(er) zijn? Dan lik je je duimen en vingers af bij dit nieuwe telgje in de Carpe D’Jamfamilie: Kers ‘Elfenblad’. Elfenblad of rozemarijn is luchtzuiverend, rustgevend, werkt tegen hoofdpijn en maagklachten. Letterlijk kan je Rosmarinus Officinalis vertalen als DAUW en ZEE. Laat je wegglijden bij dit gedachtengoed