Links

Bevriende projecten

TR0 boek JBavo De Cooman, webmaster van Carpe D’Jam, bracht in maart 2017 zijn eerste kinderboek uit.

Het is een avontuurlijk fantasieverhaal voor 7-10-jarigen. Het is een boek dat nooit hetzelfde is: je kan zelf de namen van de personages invullen en je krijgt zelfs invloed op het verhaal en de tekeningen, want je kan kiezen tussen verhaallijnen en andere variaties in het verhaal. Bovendien stopt het verhaal niet wanneer je het boek uit hebt… Lees er meer over op www.tijdrovers.net.

 

 

Verdeelpunten

Deze leuke natuurwinkel biedt onze stevialijn aan. Naast brood, groentenpakketten en kaasschotels biedt ‘t Lang Leven ‘n groot gamma glutenvrije, vegetarische, suikerarme en veel ‘bijzondere’ producten aan. Je kan je hier ook terecht voor allerlei activiteiten/demo’s/degustaties. Je vindt ‘t Lange Leven in Lochristi, Dorp West 1 (kant vd kerk, op de hoek).

Ann en Patrick van Hoeve Het Houtland bereiden ambachtelijke zuivelproducten, o.a. eigen kazen. Je vindt er kaas- en breugelplanken, Meetjeslandse en Wase streekproducten, geschenkmanden enzovoort… en ook een beperkt aanbod van onze jams!

Dankaartsekestraat 2 te 9960 ASSENEDE, tel. 09 344 94 77, .

De Korf (Sint-Amandsberg)

Een kleine winkel met een ruim en steeds wisselend aanbod, van vloer tot plafond! Ook een must voor geschenk-, bier- & broodmanden, Gentse streekproducten, kaasschotels, ontbijtservice, enz…
Frans Gevaertstraat 2 te Sint Amandsberg (omgeving A. Rodenbachstraat, Waterstraat).

Dagelijks open van 13u30 – 19u behalve op dinsdag en zondag
: Verfris je gedachten en proef hier het verschil.

In deze zaak kan je een deel van het gamma van Carpe D’Jam vinden. Jamsoorten die perfect matchen met kazen! Je kan er bijscholingen volgen over wijn of extra tips krijgen over hoe je best een kaasavond onder vrienden organiseert. Je kan hier ook wijn degusteren in groep (vanaf 8 personen).
Je vindt Kaas en Wijn Stefaan in de Langestraat 103 te 9150 Kruibeke.